Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Stabilizatorius Zamst Knee Support EK-3

47,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

43,40 € Sutaupote 8 %
Gamintojo kodas: 671901
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 72h
43,40 € Zamst Knee Support EK-3
    ST91108.3
Patirkite medicininę kelio įtvarą su "Zamst" kelio įtvaru EK-3 Unikaliai sukurta atlikus...daugiau

Patirkite medicininę kelio įtvarą su "Zamst" kelio įtvaru EK-3

Unikaliai sukurta atlikus ilgamečius mokslinius tyrimus ir studijas apie žmogaus kūną, "Zamst Knee Support EK-3" siūlo neprilygstamą komfortą ir lankstumą jūsų keliui. Šį aukščiausios klasės medicininį priedą jums pristato "Zamst" - garsus vardas teniso zonoje, žinomas dėl savo išskirtinių gaminių, kuriuos naudoja profesionalūs sportininkai visame pasaulyje.

Aukštos kokybės medžiaga ir puikios savybės

Išskirtinė EK-3 kelio įtvaro EK-3 kokybė slypi aukščiausios kokybės medžiagoje. Konstrukcija yra lengva, tačiau užtikrina puikią apsaugą. Kvėpuojanti medžiaga užtikrina komfortą, o kryžminės juostelės - medialinę ir lateralinę stabilizaciją. Specialiai sukurtame audinyje yra lanksčios dervos, kuri idealiai prisitaiko pagal sąnario suspaudimo lygį ir stimuliuoja giliuosius jutimo receptorius.

Taikymas ir privalumai

"Zamst Knee Support EK-3" yra specialiai sukurta tiems, kurie kenčia nuo kelio girnelės chondromaliacijos, šoninio kelio sąnario sindromo, kelio sąnario degeneracijos ir kremzlės nusidėvėjimo. Ji sukurta siekiant padidinti sąnario stabilumą, palaikyti kelio sąnario funkcionalumą ir apsaugoti raiščių aparatą.

Pritaikomumas ir partnerystė

Išskirtinė "Zamst Knee Support EK-3" savybė yra jos pritaikomumas. Nepriklausomai nuo jūsų dydžio, mes galime parūpinti jums idealiai tinkantį variantą. Mūsų gaminys pritaikomas įvairiose sporto šakose ir yra patvirtintas kelių prestižinių organizacijų, įskaitant Prancūzijos krepšinio federaciją, Japonijos profesionalų krepšinio lygą, Japonijos moterų krepšinio lygos organizaciją, Prancūzijos tinklinio federaciją, Japonijos tinklinio federaciją ir Japonijos tinklinio lygos organizaciją.

Dydžių lentelė

Norėdami užtikrinti, kad drabužis puikiai tiktų, išmatuokite šlaunies apimtį 10 cm virš kelio vidurio:

  • Mažas: 40-44 cm
  • Vidutinis: 44-48 cm
Serijos numeris: ST91108.3
Pagrindinė spalva: juoda
Gamintojo prekės kodas: 671901
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.