Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Teniso kojinės Adidas Thin And Light Ankle Socks 3P - black/white

14,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

12,90 € Sutaupote 8 %
Gamintojo kodas: IC1282
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
12,90 € Adidas Thin And Light Ankle Socks 3P - black/white
    ST91842.4
"Adidas" plonos ir lengvos kojinės iki kulkšnių 3P - Juoda/balta Patirkite stiliaus ir...daugiau

"Adidas" plonos ir lengvos kojinės iki kulkšnių 3P - Juoda/balta

Patirkite stiliaus ir komforto derinį su "Adidas Thin And Light Ankle Socks 3P" kojinėmis juoda/balta. Kruopščiai sukurtos tiems, kurie reikalauja geriausio, šios kojinės iki kulkšnių įkūnija apgalvotą funkcionalumo ir estetikos derinį.

Aukščiausias komfortas

Šios kojinės itin patogios dėl didelio medvilnės kiekio medžiagoje. Aukščiausios kokybės medvilnės mišinys suteikia šioms kojinėms nepakartojamą patogumą ir minkštumą, todėl jos puikiai tinka dėvėti visą dieną, nesvarbu, ar intensyviai treniruojatės, ar einate į darbą.

Labai patvarios

Adidas plonos ir lengvos kojinės iki kulkšnių turi sustiprintas vietas pėdos skliautui palaikyti. Šis apgalvotas papildymas padeda sumažinti pėdų nuovargį, gali reikšti skirtumą tarp paskutinio pakartojimo ar asmeninio rezultato ir užtikrina ilgesnį kojinių tarnavimo laiką.

Minimali trintis, didžiausias komfortas

Kojinės pasižymi plokščiomis siūlėmis - tai konstrukcinis sprendimas, kuris labai sumažina trinties ir pūslių atsiradimo riziką. Nesvarbu, kokia įtempta veikla užsiimate, šios kojinės sumažina dirginimą ir užtikrina maksimalų komfortą.

Puikiai priglunda

Dėl briaunuotos apdailos kojinės visada puikiai priglunda. Kojinės švelniai priglunda prie kojos, tačiau nevaržo, todėl puikiai priglunda ir išlieka vietoje bet kokios veiklos metu.

Klasikinis dizainas

Šios kojinės yra klasikinės "Adidas" kojinės su kontrastingos spalvos gamintojo logotipu kulkšnies aukštyje. Dėl švaraus, minimalistinio dizaino šios kojinės tinka bet kokiai aprangai ar stiliui.

Serijos numeris: ST91842.4
Logotipo spalva: balta
kojinės ilgis: kojinės trumpos
Gamintojo prekės kodas: IC1282
Pagrindinė spalva: juoda
Porų kiekis: 3 poros
Sudėtis: 51% bawełna, 46% poliester, 2% elastan, 1% poliamid
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.