Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Stabilizatorius Zamst FA-1

35,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

31,40 € Sutaupote 10 %
Gamintojo kodas: FA-1
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
31,40 € Zamst FA-1
    ST74882.4
Rekomenduojamos prekės
Stabilizatorius Zamst Filmista Knee
Stabilizatorius Zamst Filmista Knee

Stabilizatorius
Zamst Filmista Knee

49,00 €
45,90 €
Sutaupote 6%
Stabilizatorius Mueller ATF 3 Ankle Brace
Stabilizatorius Mueller ATF 3 Ankle Brace

Stabilizatorius
Mueller ATF 3 Ankle Brace

 
33,40 €
 
Stabilizatorius Zamst Knee Support EK-3
Stabilizatorius Zamst Knee Support EK-3

Stabilizatorius
Zamst Knee Support EK-3

47,00 €
43,40 €
Sutaupote 8%
Įtvaras Zamst CS1
Įtvaras Zamst CS1

Įtvaras
Zamst CS1

42,00 €
35,90 €
Sutaupote 15%
Patirkite puikią kulkšnies atramą su "Zamst FA-1" kulkšnies stabilizatoriumi Suteikite savo...daugiau

Patirkite puikią kulkšnies atramą su "Zamst FA-1" kulkšnies stabilizatoriumi

Suteikite savo kulkšnims reikiamą apsaugą, kartu užtikrindami maksimalų komfortą su idealiu stabilumo ir šilumos deriniu, kurį užtikrina tik "Zamst FA-1 Ankle Stabilizer". Šis gaminys, sukurtas siekiant užtikrinti aukščiausią kokybę, buvo specialiai pritaikytas visų asmenų poreikiams, nesvarbu, ar jie yra sportininkai, fitneso entuziastai, ar jiems tiesiog reikia papildomos čiurnos atramos kasdieniame gyvenime.

Aukščiausios kokybės medžiaga, užtikrinanti optimalų komfortą

Zamst FA-1 didžiuojasi ne tik neprilygstama atrama, bet ir didžiausiu komfortu naudojant. Ši lengva medžiaga palengvina judėjimą be pastangų ir užtikrina nepastebimą buvimą dėvint po avalyne. Patogus prigludimas užtikrina nuoseklią kulkšnių atramą, nesukeldamas jokios įtampos ar diskomforto, todėl naudotojai gali laisvai ir užtikrintai judėti.

Temperatūros išlaikymo mechanizmas

Zamst FA-1 puikiai palaiko pastovią vidinę temperatūrą sąnaryje, taip užtikrindamas gerai subalansuotą atmosferą jūsų kulkšnims. Ši unikali savybė padeda sumažinti patinimą ir uždegimą, todėl atlieka svarbų vaidmenį atsigavimo procese, jei reabilituojatės po traumos arba po intensyvios treniruotės.

Neprilygstamas stabilumas ir apsauga

Šis čiurnos stabilizatorius skirtas ne tik patogumui užtikrinti; jis atlieka svarbų vaidmenį išlaikant didžiausią stabilumą nuo bet kokių staigių posūkių ar pasukimų - veiksmų, kurie dažnai sukelia čiurnos traumas. Jūsų kulkšnys apsaugomos nuo galimų sužalojimų ir nepagrįsto streso, todėl galite tęsti įvairią veiklą be grėsmės patirti kulkšnies traumą. Zamst FA-1 suteikia judėjimo laisvę, papildytą nepaprastu stabilumu ir optimalia apsauga. Apibendrinant galima teigti, kad Zamst FA-1 kulkšnies stabilizatorius iš tiesų nustato kulkšnies atramos standartą. Aukščiausios kokybės, temperatūrą išlaikantis mechanizmas kartu su optimalios apsaugos garantija leidžia teigti, kad tai yra privalomas gaminys asmenims, kuriems reikia
Serijos numeris: ST74882.4
Gamintojo prekės kodas: FA-1
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.