Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Teniso kopetėlės Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) - neon yellow

Paskutinė kaina: 27,90 €
Prekė šiuo metu nepasiekiama
Paskutinė kaina: 27,90 €
Gamintojo kodas: V245
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Šios prekės neturime
Prekė šiuo metu nepasiekiama
PASIRINKITE JUMS
27,90 € Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) - neon yellow
    ST75328
"Pro's Pro Agility Ladder ECO" (6 m) - neoninės geltonos spalvos pristatymas Pristatome "Pro's...daugiau

"Pro's Pro Agility Ladder ECO" (6 m) - neoninės geltonos spalvos pristatymas

Pristatome "Pro's Pro Agility Ladder ECO" (6 m), kuris taps jūsų svarbiausiu partneriu tobulinant kojų treniruotes. Šios kopėčios tiksliai sukurtos taip, kad padėtų pagerinti kojų greitį, vikrumą ir pusiausvyrą, todėl yra puiki priemonė visų lygių sportininkams. Ryškios neoninės geltonos spalvos kopėčios išsiskiria iš minios ir padaro treniruotes efektyvias bei vizualiai patrauklias. Lengvai matoma spalva taip pat prisideda prie saugaus įrangos naudojimo, nes sumažina atsitiktinių klaidų tikimybę.

Patobulintas dizainas ir funkcijos

Pro's Pro Agility Ladder ECO (6 m) yra suprojektuoti taip, kad būtų stabilūs ir patvarūs, skirti atlaikyti intensyvias treniruotes ir nepastovias oro sąlygas, jei treniruotis tektų lauke. Lengvos, bet saugios kopėčios per pratybas išlieka tvirtos ir laikosi savo vietoje, užtikrindamos nuolatinį iššūkį ir treniruočių efektyvumą.

Priedai

Pažymėtina, kad "Pro's Pro Agility Ladder ECO" (6 m) - neoninės geltonos spalvos kopėčios komplektuojamos su atitinkamu dangčiu. Ši funkcija užtikrina tinkamą laikymą ir apsaugą nuo pažeidimų, kai kopėčios nenaudojamos. Dabar galėsite patogiai palaikyti gaminio kokybę, kai ir kur to prireiks.

Atrakinkite gyvybiškai svarbų mokymą

Pagerinkite savo treniruočių žaidimą su "Pro's Pro Agility Ladder ECO" (6 m) - neoninės geltonos spalvos. Gerinkite koordinaciją, greitį ir pusiausvyrą, kai išbandysite save įvairiomis vikrumo treniruotėmis, kurias gali suteikti ši treniruočių priemonė. Pradėkite kelti savo darbingumo lygį jau šiandien, naudodamiesi šia universalia treniruote.

Serijos numeris: ST75328
Pagrindinė spalva: geltona
Gamintojo prekės kodas: V245
Ilgis (mm): 600
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.