Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Teniso kopetėlės SKLZ Reactive Agility Ladder

Paskutinė kaina: 70,40 €
Prekė šiuo metu nepasiekiama
Paskutinė kaina: 70,40 €
Gamintojo kodas: 94956
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Šios prekės neturime
Prekė šiuo metu nepasiekiama
PASIRINKITE JUMS
70,40 € SKLZ Reactive Agility Ladder
    ST78004
"SKLZ Reactive Agility Ladder" - jūsų geriausias treniruočių palydovas Pagerinkite savo...daugiau

"SKLZ Reactive Agility Ladder" - jūsų geriausias treniruočių palydovas

Pagerinkite savo treniruočių rutiną naudodami pažangiausias "SKLZ Reactive Agility Ladder" kopėčias - unikalią įrangą, skirtą visapusiškai įdarbinti ir protą, ir kūną. Šis aukščiausio lygio įrankis, turintis daugybę spalvotų ir garsinių indikatorių, ne tik padidina jūsų sportinį intelektą, bet ir gerokai pagerina reakcijos laiką ir greitį.

Sudėtingas dizainas

Šiame gaminyje įrengti aštuoni kūgiai ir dinaminės kopėčios, todėl galima kurti begalę treniruočių sekų - nuo greičio vartų iki žymėjimo pratimų. Patrauklios įvairiaspalvės schemos, todėl šios kopėčios į treniruočių rutiną įneša linksmumo ir spalvingumo.

Geresni sprendimų priėmimo gebėjimai

Su SKLZ reaktyviosiomis vikrumo kopėčiomis greitas sprendimų priėmimas tampa treniruočių dalimi. Į treniruotę įtraukus garsinius ir regimuosius signalus, jūsų pažintinės funkcijos bus taip pat lavinamos, kaip ir raumenų jėga, todėl jūsų asmeniniai fizinio pasirengimo tikslai bus pasiekti dvejopai.

Išskirtinė internetinė programa

Šios vikrumo kopėčios išsiskiria savo išskirtinumu - tai išskirtinė internetinė programa SwitchedOn. Sertifikuotų trenerių parengta ir sukurta programa suteikia papildomo profesionalumo jūsų fitneso režimui. Turėdami prieigą prie šios programos, sportininkai neabejotinai patobulins savo treniruotes ir maksimaliai išnaudos savo potencialą.

Serijos numeris: ST78004
Pagrindinė spalva: įvairių spalvų
Gamintojo prekės kodas: 94956
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.