Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Žymėjimo kūgiai Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - yellow

6,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

4,40 € Sutaupote 27 %
Gamintojo kodas: V218
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
variantai:
Žymėjimo kūgiai Pro's Pro Marking Cone with holes (1 vnt.) - orange
Pro's Pro Marking Cone with holes (1 vnt.) - orange
Žymėjimo kūgiai Pro's Pro Marking Cone with holes (1 vnt.) - red
Pro's Pro Marking Cone with holes (1 vnt.) - red
Žymėjimo kūgiai Pro's Pro Marking Cone with holes (1 vnt.) - green
Pro's Pro Marking Cone with holes (1 vnt.) - green
daugiau
Turime sandėlyje:
4+ vnt.

Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - yellow

4,40 € Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - yellow
    ST86730
"Pro's Pro" žymėjimo kūgio su skylutėmis 1P - geltonos spalvos apžvalga Pagerinkite savo...daugiau

"Pro's Pro" žymėjimo kūgio su skylutėmis 1P - geltonos spalvos apžvalga

Pagerinkite savo treniruotes naudodami "Pro's Pro" žymėjimo kūgį su skylutėmis 1P - geltonas. Ši daugiafunkcinė treniruočių priemonė sukurta siekiant universalumo ir siūlo beveik neribotus būdus treniruotėms paįvairinti. Nesvarbu, ar tai būtų treniruotės patalpose, ar lauke, asmeninės ar komandinės treniruotės, šis treniruočių kūgis pasižymi aukštu našumu, universalumu ir naudojimo paprastumu, kuris neturi analogų savo kategorijoje.

Puiki sudėtis ir ilgaamžiškumas

Žymėjimo kūgis "Pro's Pro" pagamintas iš tvirto plastiko, todėl jis gali atlaikyti įtemptas treniruotes, ilgalaikį naudojimą ir ekstremalias lauko sąlygas. Dėl tvirtos konstrukcijos jis yra atsparus stipriems smūgiams, todėl patikimai patenkina įvairius treniruočių poreikius.

Ryški geltona spalva

Šis ryškiai geltonos spalvos žymėjimo kūgis yra gerai matomas, todėl idealiai tinka naudoti patalpose ir lauke. Pagrindinė spalva neabejotinai greitai ir efektyviai patrauks jūsų dėmesį, todėl treniruotės taps racionalesnės ir veiksmingesnės.

Suderinamumas ir paprastas naudojimas

Šį treniruočių kūgį galima sujungti su kitais modeliais ir taip sudaryti sudėtingesnius treniruočių aparatus, todėl jį galima lanksčiai pritaikyti įvairiems fizinio pasirengimo lygiams ir reikalavimams. Šį kūgį itin lengva surinkti, todėl jį galima greitai sumontuoti ir išmontuoti, todėl jis labai patogus įvairiems treniruočių scenarijams.

Produkto specifikacija

Gamintojo kodas: V218 Pagrindinė spalva: geltona Medžiaga: Apibendrinant galima teigti, kad "Pro's Pro" žymėjimo kūgis su skylutėmis 1P - geltonas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori paįvairinti savo treniruotes. Jis išsiskiria kaip pavyzdinis kokybės ir lankstumo modelis, suteikiantis tikrai individualizuotą treniruočių patirtį. Išlaisvinkite savo fizinio pasirengimo potencialą su šia universalia treniruočių priemone jau šiandien!

Serijos numeris: ST86730
Gamintojo prekės kodas: V218
Pagrindinė spalva: geltona
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.