Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Espanderis SKLZ Resistance Cable Set (15lb - 6,80kg)

Paskutinė kaina: 34,90 €
Prekė šiuo metu nepasiekiama
Paskutinė kaina: 34,90 €
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Šios prekės neturime
Prekė šiuo metu nepasiekiama
PASIRINKITE JUMS
34,90 € SKLZ Resistance Cable Set (15lb - 6,80kg)
    ST73456
Patirkite SKLZ pasipriešinimo kabelių rinkinio galią (15lb - 6,80 kg) Leiskitės į kelionę...daugiau

Patirkite SKLZ pasipriešinimo kabelių rinkinio galią (15lb - 6,80 kg)

Leiskitės į kelionę fizinio tobulumo link su SKLZ pasipriešinimo kabelių rinkiniu (15lb - 6,80 kg). Ši daugiafunkcinė treniruočių priemonė ne tik stiprina raumenis, bet ir yra jūsų bilietas į viso kūno treniruotes, kurių metu ne tik sustiprėsite, bet ir tapsite lankstesni. Mūsų pasipriešinimo kabelių rinkinys yra jūsų sąjungininkas siekiant puikių fitneso rezultatų.

Kokybė ir ilgaamžiškumas ranka pasiekiami

Pagamintas iš itin tvirtos ir patvarios gumos, mūsų pasipriešinimo kabelis žada stabilų veikimą ilgą naudojimo laikotarpį. Pagrindinė šio pasipriešinimo laido rinkinio spalva yra įvairiaspalvė, atspindinti pratimų, kuriuos galite atlikti su juo, dinamiškumą ir įvairovę. Jis pateikiamas pilnoje pakuotėje, į kurią įeina ir pasipriešinimo kabeliai, ir rankenos.

Unikali "Slide'N'Lock" sistema

Kuo SKLZ pasipriešinimo kabelių rinkinys išsiskiria iš konkurentų? Tai naujoviška SLIDE'N'LOCK sistema, leidžianti lengvai keisti pasipriešinimą, todėl treniruotės tampa lanksčios ir pritaikytos pagal jūsų jėgos treniruočių poreikius.

Neribotos kūno treniruotės

SKLZ pasipriešinimo lynų rinkinys skirtas tiek viršutinei, tiek apatinei kūno daliai treniruoti. Tai suteikia neribotas galimybes atlikti įvairius fizinio lavinimo pratimus. Nesvarbu, ar tonizuojate rankas, stangrinate pilvo presą, ar formuojate kojas, šis pasipriešinimo kabelių rinkinys yra puiki priemonė jūsų fitneso tikslams pasiekti.

Kodėl verta rinktis SKLZ?

SKLZ yra žinomas prekės ženklas, kuriuo pasitiki fitneso entuziastai visame pasaulyje. Mes siūlome aukščiausios klasės treniruoklių įrangą, skirtą priartinti jus prie jūsų tikslų. Rinkitės SKLZ pasipriešinimo lynų rinkinį - ir įsisavinkite jūsų poreikius atitinkančią fitneso rutiną. Patirkite SKLZ skirtumą apsilankę mūsų svetainėje dabar. Susipažinkite su plačiu mūsų gaminių asortimentu, kuris iš naujo apibrėš visą jūsų treniruočių rutiną. SKLZ pasipriešinimo lynų rinkinys (15 lb - 6,80 kg). Tai daugiau nei fitnesas - tai gyvenimo būdas. Pradėkite kelionę link jo jau šiandien. Išlaisvinkite savyje vidinį atletą su SKLZ.

Serijos numeris: ST73456
Pagrindinė spalva: įvairių spalvų
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.