Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Padelio raketė Pro's Pro Challenger

91,90 €
Gamintojo kodas: X110
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
Turime sandėlyje:
3 vnt.

Pro's Pro Challenger

91,90 € Pro's Pro Challenger
    ST87765
"Pro's Pro Challenger" - išlaisvinkite savyje čempioną Apie "Pro's Pro Challenger" padelio...daugiau

"Pro's Pro Challenger" - išlaisvinkite savyje čempioną

Apie "Pro's Pro Challenger" padelio raketę

Jei ieškote optimalaus galios ir komforto derinio, pradėkite arba patobulinkite savo sportinę kelionę su "Pro's Pro Challenger" padelio rakete. Ši raketė skirta tiek pradedantiesiems, tiek laisvalaikio žaidėjams, ji atitinka visus reikalavimus, kad suteiktų naudingos žaidimo patirties, skirtos kartas nuo karto pagerinti jūsų rezultatus.

Didelio tankio konstrukcinė medžiaga

"Pro's Pro Challenger" pagaminta iš patikimų anglies ir stiklo pluošto medžiagų. Rėmas, pasižymintis anglies pluošto tvirtumu, užtikrina stabilų ir smūgius absorbuojantį žaidimą. Tuo tarpu stiklo pluošto sluoksnis padidina jo patvarumą ir suteikia papildomo lankstumo.

Pridedamas riešo dirželis

Svarbi funkcija padelio žaidėjams yra apsauginis riešo dirželis, įtrauktas į "Pro's Pro Challenger" komplektaciją. Ši savybė užtikrins, kad visą laiką, net ir intensyvaus žaidimo metu, išlaikysite savo raketės kontrolę, taip užtikrindami ir saugumą, ir pasitikėjimą savimi aikštelėje.

Įmantrus juodas dizainas

Klasikinės, nepalaužiamos juodos spalvos "Pro's Pro Challenger" raketė dvelkia tvirtumu ir subtilumu. Išlaikydama aukštą funkcionalumą, raketės estetika neabejotinai traukia aistringų varžovų žvilgsnius ir suteikia žaidimui papildomo pranašumo.

Serijos numeris: ST87765
Gamintojo prekės kodas: X110
Sudėtis: stiklo pluošto karboninis audinys
Dėklas: ne
Pagrindinė spalva: juoda
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.