Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Padelio raketė Pro's Pro Cyclone

91,90 €
Gamintojo kodas: X111
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
Turime sandėlyje:
3 vnt.

Pro's Pro Cyclone

91,90 € Pro's Pro Cyclone
    ST87766
"Pro's Pro Cyclone" - subalansuota galia ir patogumas Atraskite tobulą galios ir komforto...daugiau

"Pro's Pro Cyclone" - subalansuota galia ir patogumas

Atraskite tobulą galios ir komforto derinį su "Pro's Pro Cyclone" padelio rakete. Jos unikali sudėtis sukurta taip, kad atitiktų specifinius tiek pradedančiųjų, tiek mėgėjiško teniso entuziastų poreikius.

Dinamiškas dizainas ir našumas

Nuostabios juodos spalvos "Pro's Pro Cyclone" išsiskiria kaip stiliaus ir našumo simbolis. Dėl meistriškai suprojektuoto anglies ir stiklo pluošto rėmo jis užtikrina tvirtą galios ir kontrolės derinį. Ši kruopšti kompozitinė konstrukcija pasižymi įspūdingu patvarumu, kad atlaikytų energingą žaidimą, ir kartu užtikrina puikų komforto lygį.

Aukščiausios kokybės medžiagų konstrukcija

Pro's Pro Cyclone raketė gali pasigirti anglies pluošto rėmu, kuris užtikrina idealią standumo ir lankstumo pusiausvyrą, užtikrinančią tinkamą galios ir kontrolės santykį. Apvilktas išoriniu stiklo pluošto sluoksniu, jis užtikrina tvirtą smūgių sugėrimą, kad sumažintų rankos apkrovą ir užtikrintų lengvą bei patogų žaidimą viso žaidimo metu.

Papildomo saugumo priedai

Prie raketės pridedamas tvirtas riešo dirželis, užtikrinantis didesnį saugumą. Šis apgalvotai įtrauktas priedas užtikrina, kad intensyvių mainų ir galingų smūgių metu raketę laikysite tvirtai, todėl sumažėja atsitiktinio paslydimo ar kritimo tikimybė.

Serijos numeris: ST87766
Gamintojo prekės kodas: X111
Sudėtis: stiklo pluošto karboninis audinys
Dėklas: ne
Pagrindinė spalva: juoda
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.