Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Raktų pakabukas Monte-Carlo Rolex Masters Logo Keychain

Paskutinė kaina: 8,90 €
Prekė šiuo metu nepasiekiama
13,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

Paskutinė kaina: 8,90 € Sutaupote 32 %
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Šios prekės neturime
Prekė šiuo metu nepasiekiama
PASIRINKITE JUMS
8,90 € Monte-Carlo Rolex Masters Logo Keychain
    ST91079
"Monte-Carlo Rolex Masters" raktų pakabukas su logotipu Produkto savybės Mūsų "Monte-Carlo...daugiau

"Monte-Carlo Rolex Masters" raktų pakabukas su logotipu

Produkto savybės

Mūsų "Monte-Carlo Rolex Masters" logotipo raktų pakabukas yra puikus praktiškumo ir estetiškumo derinys. Ant jo pavaizduotas kultinis centrinis Monte Karlo "Masters" turnyro kortas, primenantis apie aukšto lygio varžybas ir sportinį meistriškumą, susijusį su šiuo renginiu. Pagamintas iš patvarios gumos, jis garantuoja atsparumą ir ilgaamžiškumą, laikui bėgant išlaiko ryškias spalvas ir sudėtingas detales. Dėl lengvos konstrukcijos jį lengva nešiotis, todėl raktai visada bus saugūs ir lengvai pasiekiami.

Patirkite Monte Karlo "Rolex Masters" varžybas

Naudodami šį raktų pakabuką, aistruoliai gali nešiotis "Monte-Carlo Rolex Masters" simbolį su savimi, kad ir kur eitų. Nesvarbu, ar esate teniso gerbėjas, ar aistringas sporto suvenyrų kolekcionierius, ar tiesiog vertinate kokybę ir stilių, šis raktų pakabukas neabejotinai suteiks elegancijos jūsų kasdienybei.

Pakuotė

Kiekvienas "Monte-Carlo Rolex Masters" raktų pakabukas su logotipu yra kruopščiai supakuotas atskirai, todėl tai puiki dovana bet kuriam teniso entuziastui. Šis raktų pakabukas yra unikalaus dizaino ir aukštos kokybės konstrukcijos, todėl jis žavus daiktas, kurį dovanos gavėjas tikrai brangins.

Serijos numeris: ST91079
Pakuotė (vienetų): 1
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.