Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Treniruočių barjerai Pro's Pro Hurdle 9" - orange

8,40 €
Gamintojo kodas: V232
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
Turime sandėlyje:
4+ vnt.

Pro's Pro Hurdle 9" - orange

8,40 € Pro's Pro Hurdle 9" - orange
    ST93351
"Pro's Pro Hurdle 9" - oranžinė: "Ultimate Training Hurdle", skirta treniruočių rezultatams...daugiau

"Pro's Pro Hurdle 9" - oranžinė: "Ultimate Training Hurdle", skirta treniruočių rezultatams aikštelėje koordinuoti

Pristatome ryškios oranžinės spalvos "Pro's Pro Hurdle 9" - aukšto lygio treniruočių reikmenis, kurie padės pakelti jūsų rezultatus aikštelėje į visiškai naują lygį. Pasižyminti idealiu praktiškumo ir veržlumo deriniu, ši kliūtis tarnauja kaip visapusiška treniruočių priemonė sportininkams, norintiems pagerinti savo koordinavimo įgūdžius treniruočių metu.

Patvarus ir lengvas dizainas

Ši treniruočių kliūtis pasižymi lengva, tačiau tvirta konstrukcija, kuri užtikrina sklandų ir nesudėtingą naudojimą intensyvių treniruočių metu. Ši "Pro's Pro Hurdle" treniruoklių kliūtis sukurta atsižvelgiant į patvarumą, todėl ji pasižymi ilgaamžiškumu ir gali būti naudojama ilgą laiką. Nepaisant tvirto patvarumo, jis yra neįtikėtinai lengvas, todėl jį lengva transportuoti, kad galėtumėte treniruotis keliaudami bet kur ir bet kada.

Puikūs matmenys atletikos treniruotėms

Kruopščiai apskaičiuotas maždaug 24 cm aukštis ir maždaug 46 cm plotis, todėl "Pro's Pro Hurdle 9" tinka visų dydžių ir amžiaus grupėms. Sportininkams ją maksimaliai lengva įtraukti į treniruočių scenarijus, nesutrikdant jų ritmo ir rezultatų.

Lengva ir saugu naudoti

Renkantis tinkamą treniruočių įrangą labai svarbus veiksnys yra saugumas, o "Pro's Pro Hurdle 9" būtent tai ir užtikrina. Jo nekeliantis pavojaus dizainas su lygia apdaila sumažina atsitiktinių sužeidimų riziką, užtikrindamas saugias treniruotes įvairaus kalibro sportininkams.

Pakuotė ir gamintojo kodas

Siekiant užtikrinti saugų transportavimą, "Pro's Pro Hurdle 9" - oranžinė yra supakuota atskirai, į vieną dėžę pakuojamas vienas vienetas. Šio gaminio gamintojo kodas yra V232.

Atnaujinkite savo treniruotes su "Pro's Pro Hurdle 9" - Orange

Įneškite naujovių ir spalvų į savo treniruotes su "Pro's Pro Hurdle 9" - oranžine. Pasirūpinkite šia kliūtimi ir pagerinkite koordinaciją, vikrumą ir greitį, kad pasiektumėte aukštesnį našumo lygį ir padidintumėte savo efektyvumą aikštelėje. Atėjo laikas pagerinti savo treniruočių žaidimą su šia profesionalia kliūtimi.

Serijos numeris: ST93351
Gamintojo prekės kodas: V232
Pakuotė (vienetų): 1
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.