Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Teniso kojinės Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey

13,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

10,90 € Sutaupote 16 %
Gamintojo kodas: J2GX8700Z-98
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
10,90 € Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey
    ST91605.1
"Mizuno DryLite Endura Trail" kojinės 1P - Juoda/pilka Pristatome "Mizuno DryLite Endura Trail...daugiau

"Mizuno DryLite Endura Trail" kojinės 1P - Juoda/pilka

Pristatome "Mizuno DryLite Endura Trail Socks" kojines, kurios yra puikus jūsų palydovas sportuojant lauke. Šios kojinės sukurtos taip, kad būtų itin patogios ir palaikomos, jos yra stilingos juodos ir pilkos spalvos, todėl kiekvienas žingsnis bus stilingas ir funkcionalus.

Kokybiška medžiaga ir dizainas

Šios kojinės, pagamintos iš minkštos ir patogios medžiagos, yra daugiau nei tik pėdų tvarsčiai; jos suformuotos taip, kad būtų optimaliai patogios. Kad geriau tiktų, jos anatomiškai suprojektuotos taip, kad individualiai tiktų dešinei ir kairei pėdai. Toks tikslumas pašalina bet kokius nepatogumus ir užtikrina prigludusį prigludimą, todėl galite be vargo vaikščioti, bėgioti ar bėgioti.

Tinklelio zona papildomam komfortui

Šios kojinės, pridėdamos prie patogumo, kurį užtikrina jų išmanus dizainas, turi specialias zonas su tinklelio skydeliu. Šis išradingas priedas atlieka svarbų vaidmenį didinant kojinių komfortą, nes palengvina vėdinimą. Dėl to jūsų kojos išlieka gaivios ir sukuriama ideali aplinka, leidžianti jas ilgai naudoti, ypač intensyvios fizinės veiklos metu.

"DryLite" technologija, užtikrinanti ypatingą sausumą

Naudojant moderniausią "DryLite" technologiją, šios sportinės kojinės puikiai pašalina drėgmę ir išlaiko jūsų pėdas sausas. Dėl šios fantastiškos savybės jums nebereikės nerimauti dėl drėgmės ir diskomforto, kurį sukelia prakaitas užsiimant intensyviomis veiklomis ar esant šiltam orui. Mizuno DryLite Endura Trail kojinės užtikrina sausumą ir komfortą, sudarydamos puikias sąlygas pėdoms pasiekti geriausių rezultatų.

Papildoma pėdų apsauga

Šios kojinės, skirtos naudoti lauke, taip pat užtikrina pavyzdinę pėdų apsaugą. Nesvarbu, ar keliaujate pėsčiomis, ar bėgiojate
Serijos numeris: ST91605.1
Logotipo spalva: pilka
kojinės ilgis: kojinės vidutinės
Gamintojo prekės kodas: J2GX8700Z-98
Pagrindinė spalva: juoda
Porų kiekis: 1 pora
Sudėtis: 52% poliester, 43% nylon, 5% spanedx
Technologijos:
DRYLITE
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.