Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Teniso snapelis Yonex Women's Visor - Mėlynas

30,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

27,90 € Sutaupote 7 %
Gamintojo kodas: 40085EX
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 72h
variantai:
Teniso snapelis Yonex Women's Visor - Juodas
Yonex Women's Visor - Juodas
daugiau
Turime sandėlyje:
4 vnt.

Yonex Women's Visor - Mėlynas

27,90 € Yonex Women's Visor - Mėlynas
    ST89839
"Yonex" moteriškas gobtuvas - tamsiai mėlynas Apžvalga Pristatome "Yonex" moterišką skydelį...daugiau

"Yonex" moteriškas gobtuvas - tamsiai mėlynas

Apžvalga

Pristatome "Yonex" moterišką skydelį - privalomą kiekvieno teniso entuziasto aksesuarą, sukurtą atsižvelgiant ir į formą, ir į funkciją. Šio ryškiai tamsiai mėlynos spalvos skydelio centre subtiliai išsiuvinėtas prekės ženklo logotipas, kuris subtiliai pakels jūsų stiliaus koeficientą tiek korte, tiek už jo ribų.

Patogumas ir prigludimas

Iš glotnaus audinio pagamintas gobtuvas užtikrina puikią ventiliaciją, todėl intensyvių rungtynių metu išliksite vėsūs. Jis yra neįtikėtinai lengvas, todėl minimaliai padidina jūsų įrangos svorį ir yra labai praktiškas nuolatiniam naudojimui. Be to, skydelis turi patogų Velcro dirželio reguliavimą, užtikrinantį, kad jis puikiai tiks visiems. Užsidėkite jį ir susitelkite į žaidimą nesijaudindami dėl saulės į akis ar prakaito ant veido.

Universalus ir stilingas

Nesvarbu, ar esate aistringas teniso žaidėjas, ar tiesiog mėgstate šio sporto madas, "Yonex" moteriškas skydelis su snapeliu yra universalus jūsų garderobo priedas. Jo klasikinė tamsiai mėlyna spalva yra ne tik stiliaus pareiškimas, bet ir universalus pasirinkimas, galintis derėti prie daugumos jūsų sportinės aprangos. Jis taip pat puikiai tinka toms kasdienėms, saulėtoms dienoms, kai norėtumėte šiek tiek pavėsio, bet kartu ir santūraus stiliaus pareiškimo.

Kokybiškas

Moteriškas "Yonex" skydelis "Visor" išlieka ištikimas prekės ženklo įsipareigojimui tiekti sportininkams kokybiškus gaminius. Investavę į šį skydelį gausite patvarų ir patikimą aksesuarą, kuris atlaikys nuolatinį naudojimą ir lauko sporto sunkumus.

Serijos numeris: ST89839
Gamintojo prekės kodas: 40085EX
Spalva: Mėlynas
Sudėtis: 100% poliesteris
Geriausių pasirinkimas: Elena Rybakina
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.