Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Pasipriešinimo gumos Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor

56,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

47,90 € Sutaupote 14 %
Gamintojo kodas: EY4503
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
Turime sandėlyje:
4 vnt.

Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor

47,90 € Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor
    ST93720
"Adidas" pasipriešinimo juostų rinkinys 3P - įvairiaspalvis Su "Adidas" pasipriešinimo juostų...daugiau

"Adidas" pasipriešinimo juostų rinkinys 3P - įvairiaspalvis

Su "Adidas" pasipriešinimo juostų rinkiniu 3P treniruočių efektyvumą pakelkite į aukštesnį lygį. Šis rinkinys suteikia galimybę pritaikyti treniruotę ir padidinti jos rezultatus, todėl jis yra būtinas kiekvieno tenisininko treniruočių rutinos priedas.

Įvairus treniruočių intensyvumas

Viena iš pagrindinių šio rinkinio savybių - universalus treniruočių intensyvumas. Rinkinį sudaro trys skirtingo intensyvumo - lengvos, vidutinės ir sunkios - pasipriešinimo juostos. Tai leidžia treniruoti skirtingas raumenų grupes ir palaipsniui didinti pasipriešinimą stiprėjant - taip užtikrinamas nuolatinis iššūkis ir nuolatinė pažanga.

Kokybiška konstrukcija

Pasipriešinimo juostos pagamintos iš aukštos kokybės, minkštos medžiagos, kuri užtikrina maksimalų komfortą atliekant bet kokią treniruotę. Vidinėje juostų pusėje yra neslystanti latekso juostelė, kuri neleidžia juostai slysti aukštyn ar žemyn atliekant pratimus, todėl galite visiškai susikoncentruoti į treniruotę.

Optimizuokite savo teniso treniruotę

Įrodyta, kad treniruotės su pasipriešinimo juostomis veiksmingai didina vikrumą, jėgą ir greitį - esminius laimėto teniso žaidimo elementus. Šias juostas galite naudoti įvairiems pratimams - nuo dilbių, kad galėtumėte galingai suptis, iki pagrindinių raumenų, kad geriau išlaikytumėte pusiausvyrą ir stabilumą.

Lengva supakuoti ir nešiotis

Kiekvieną rinkinį sudaro trys skirtingos pasipriešinimo juostos, supakuotos į praktišką laikymo maišelį. Taip lengva viską tvarkingai sudėti ir nešiotis rinkinį su savimi - tiek į aikštelę, tiek į sporto salę, tiek keliaujant. Pasinaudokite visapusiškos treniruotės privalumais su "Adidas" pasipriešinimo juostų rinkiniu 3P - įvairiaspalviu. Atminkite, kad geresnė fizinė būklė lemia geresnius teniso rezultatus aikštelėje, o šis pasipriešinimo juostų rinkinys yra puiki priemonė, padedanti tai pasiekti.

Serijos numeris: ST93720
Pakuotė (vienetų): 3
Pagrindinė spalva: įvairių spalvų
Gamintojo prekės kodas: EY4503
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.