Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Padelio kamuoliukai Adidas Balls Speed Rx - 3P

Paskutinė kaina: 7,40 €
Prekė šiuo metu nepasiekiama
8,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

Paskutinė kaina: 7,40 € Sutaupote 8 %
Gamintojo kodas: BL1XA3
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Šios prekės neturime
7,40 € Adidas Balls Speed Rx - 3P
    ST90811
"Adidas" kamuoliai Speed Rx - 3P Pagerinkite savo padelio žaidimą su aukštos kokybės "Adidas...daugiau

"Adidas" kamuoliai Speed Rx - 3P

Pagerinkite savo padelio žaidimą su aukštos kokybės "Adidas Balls Speed Rx" kamuoliukais, specialiai sukurtais taip, kad užtikrintų puikų kamuoliuko lietimą ir geresnę kontrolę. Šie padelio kamuoliukai pasižymi greitu ir nuspėjamu atšokimu, todėl gerokai pagerins jūsų žaidimą ir rezultatus. Kiekvienoje pakuotėje yra trys kamuoliukai, skirti ilgesniam žaidimui ir treniruotėms.

Mūsų aukščiausios kokybės "Adidas Balls Speed Rx" kamuoliukai pagaminti taip, kad užtikrintų optimalų kamuolio pojūtį ir geresnę kontrolę, todėl kiekvienas žaidimas bus ryžtingesnis ir efektyvesnis. Jie pasižymi greitu, nuspėjamu atšokimu, kuris užtikrins, kad jūsų žaidimas išliktų galingas ir nuoseklus. Patirkite prabangą žaisti su profesionalaus lygio kamuoliukais, kurie gali gerokai pagerinti jūsų kontrolę ir tikslumą aikštelėje.

Didelio tankio "Adidas Balls Speed Rx" kamuoliukų gumos sudėtis garantuoja išskirtinį patvarumą. Dėl to jie puikiai tinka ilgalaikiam žaidimui ir net sudėtingiausioms rungtynėms. Jų unikali ir apgalvota sudėtis taip pat garantuoja tinkamą elastingumą, todėl kamuoliukai išlieka minkšti, kai tik liečiasi su jūsų padelio rakete.

Šie "Adidas" kamuoliukai "Speed Rx - 3P" sukurti su lengva veltinio išorine dalimi. Ši naujoviška savybė užtikrina sklandesnį ir greitesnį žaidimą, nes kamuoliukai gali greitai judėti ore ir vikriai bei tiksliai atšokti nuo aikštelės.

Serijos numeris: ST90811
Pakuotė (vienetų): 3
Gamintojo prekės kodas: BL1XA3
Kamuoliukų rūšis: slėginiai
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.