Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Padelio raketė Pro's Pro Blackout

91,90 €
Svoris (g): 355-375
Balansas (mm): even
Gamintojo kodas: X151
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
Turime sandėlyje:
2 vnt.

Pro's Pro Blackout

91,90 € Pro's Pro Blackout
    ST91828
"Pro's Pro Blackout" - geriausia raketė pažengusiems teniso profesionalams Su "Pro's Pro...daugiau

"Pro's Pro Blackout" - geriausia raketė pažengusiems teniso profesionalams

Su "Pro's Pro Blackout" turite geriausią raketę, kuri garantuotai pagerins jūsų rezultatus korte. Naudojant unikalų medžiagų ir dizaino derinį, šioje raketėje be vargo suderinamas našumas ir patogumas.

Neprilygstama konstrukcija ir medžiagos

Raketė "Blackout" meistriškai pagaminta iš aukštos kokybės stiklo pluošto ir anglies pluošto. Šios pasirinktos medžiagos užtikrina neprilygstamą patvarumą, tačiau išlieka lengvos, kad jūsų šūvis būtų toks pat galingas ir tikslus.

Puikios eksploatacinės savybės

Ši raketė pasižymi tolygiu balansu, užtikrinančiu aukštą smūgių kontrolės lygį ir tolygų galios paskirstymą visame jos paviršiuje. Sveria 355-375 g, todėl jūsų rankose bus tvirtas, bet vikrus įrankis, kuris smarkiai pagerins jūsų teniso rezultatus.

Inovatyvus dizainas, užtikrinantis didesnį komfortą

Pro's Pro Blackout turi minkštą EVA putų šerdį, optimaliai sugeriančią smūgius. Ši savybė labai svarbi mažinant vibraciją smūgiuojant kamuoliukui, todėl galima padidinti tikslumą. Suapvalintos formos galvutė užtikrina platų "sweet spot" - šią savybę ypač vertina pradedantieji ir mėgėjai žaidėjai.

Pirmiausia saugumas

Saugumas yra šios raketės prioritetas, tai pabrėžia apsauginis riešo dirželis. Ši funkcija padeda išvengti nelaimingų atsitikimų, kurie gali įvykti raketę nuslydus nuo rankos. Raketė "Pro's Pro Blackout" ne tik padeda žaisti tenisą - ji jį pakeičia.

Serijos numeris: ST91828
Gamintojo prekės kodas: X151
Svoris (g): 355-375
Balansas (mm): even
Rėmo profilis (mm): 38
Sudėtis: stiklo pluošto karboninis audinys
Dėklas: ne
Pagrindinė spalva: įvairių spalvų
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.