Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Padelio raketė Pro's Pro Kudeta

64,90 €
Svoris (g): 355-375
Balansas (mm): even
Gamintojo kodas: X153
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
Turime sandėlyje:
3 vnt.

Pro's Pro Kudeta

64,90 € Pro's Pro Kudeta
    ST91838
Protinga proga: Universali irklentė, pasižyminti neprilygstamu patvarumu Nesvarbu, ar esate...daugiau

Protinga proga: Universali irklentė, pasižyminti neprilygstamu patvarumu

Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ieškantis tobulos pradinio lygio irklentės, ar patyręs žaidėjas, kuriam reikia patikimos raketės laisvalaikiui, "Pro's Pro Kudeta" žada patogų, absorbuojantį ir pasitenkinimą teikiantį žaidimą.

Aukštos kokybės konstrukcija

Sukurta su kompozitiniu grafito rėmu, "Pro's Pro Kudeta" pasižymi tvirta konstrukcija, kuri gali atlaikyti intensyvų žaidimą ir reguliarų naudojimą. Papildomo patvarumo suteikia dvisluoksnė išorė, sutvirtinta elastingu stiklo pluoštu. Tai užtikrina ypatingą atsparumą nusidėvėjimui, garantuoja raketę, kuri išliks su jumis žaidimas po žaidimo.

Puikios eksploatacinės savybės

Sukurta atsižvelgiant į balansą (Even mm), ši raketė užtikrina gerai paskirstytą svorį, kad smūgis būtų optimaliai kontroliuojamas ir tikslus. Sverianti 355-375 g, ji užtikrina idealų stabilumo ir manevringumo derinį. Jos spalvingas dizainas (daugiaspalvis) suteiks jūsų įrangai stiliaus prieskonį.

Puikus komfortas

Kudeta turi minkštą EVA putų šerdį, kuri puikiai amortizuoja smūgius. Ši savybė amortizuoja kiekvieną smūgį, sumažina rankų ir riešų apkrovą ir leidžia ilgai ir patogiai žaisti. Be to, jis turi patogų riešo dirželį, kuris užtikrina didesnį saugumą per įkaitusias rungtynes. Trūkumai? Pro's Pro Kudeta raketė neturi raketės dangtelio. Tačiau, atsižvelgiant į kitas išskirtines jos savybes ir turint omenyje gamintojo kodą X153, ši raketė tikrai nusipelno deramo dėmesio. Jei ieškote nebrangios, tačiau labai našios irklentės raketės, kuri būtų pagaminta taip, kad tarnautų ilgai, "Pro's Pro Kudeta" gali būti puikus pasirinkimas.

Serijos numeris: ST91838
Gamintojo prekės kodas: X153
Svoris (g): 355-375
Balansas (mm): even
Rėmo profilis (mm): 38
Sudėtis: stiklo pluošto karboninis audinys
Dėklas: ne
Pagrindinė spalva: įvairių spalvų
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.