Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Padelio raketė Pro's Pro Revoltec

79,40 €
Svoris (g): 360-375
Balansas (mm): even
Gamintojo kodas: X152
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
Turime sandėlyje:
3 vnt.

Pro's Pro Revoltec

79,40 € Pro's Pro Revoltec
    ST91816
Patirkite kontrolę ir komfortą su "Pro's Pro Revoltec" padelio rakete Pagerinkite savo žaidimą...daugiau

Patirkite kontrolę ir komfortą su "Pro's Pro Revoltec" padelio rakete

Pagerinkite savo žaidimą su "Pro's Pro Revoltec" padelio rakete. Ši raketė specialiai sukurta pradedantiesiems ir laisvalaikio žaidėjams, mėgstantiems agresyvų stilių, ir užtikrina sklandų kontrolės ir puikų vibracijų slopinimą. Kiekvienas smūgis bus intuityvus, stabilus ir galingas, nesvarbu, ar sieksite žudančio smūgio, ar tikslaus dėjimo.

Geresnis veikimas naudojant aukščiausios kokybės medžiagas

Pasinaudokite tikslumu ir atsparumu kiekviename žaidime su grafito kompozito rėmu. Dėl šios patvarios konstrukcijos kiekvienas smūgis bus tikslesnis. Dviejų sluoksnių stiklo pluošto paviršius užtikrina optimalų patvarumą net ir didelio intensyvumo rungtynėse. 360-375 g svoris užtikrina puikią pusiausvyrą tarp kontrolės ir galios, idealiai tinka žaidėjams, kurie nori stipraus ir stabilaus žaidimo.

Didžiausias komfortas su aukštos kokybės EVA putų šerdimi

Dėl minkštos EVA putų šerdies "Pro's Pro Revoltec" užtikrina neprilygstamą komfortą nesumažinant našumo. Ši aukščiausios kokybės medžiaga puikiai amortizuoja kiekvieną smūgį; gerokai sumažina teniso alkūnės ar pečių patempimo riziką. Balansas yra "tolygus", sukurtas taip, kad būtų galima atlikti visų tipų smūgius, todėl yra universalus.

Papildoma sauga, užtikrinanti ramybę

Per daug energijos reikalaujančius žaidimus apsaugokite riešą naudodami pridedamą apsauginį dirželį. Ši saugos funkcija skirta išvengti atsitiktinio raketės slydimo, kuris gali sukelti traumą.

"Pro's Pro Revoltec" padelio raketė yra stilingos juodos spalvos. Nors su ja nepateikiamas dangtelis, raketės patvarumas ir atsparumas užtikrina, kad ji atlaikys griežtą naudojimą. Su šiuo gaminiu - idealia įranga savo meistriškumui aikštelėje pademonstruoti - pasieksite naują komforto, kontrolės ir galios lygį.

Serijos numeris: ST91816
Gamintojo prekės kodas: X152
Svoris (g): 360-375
Balansas (mm): even
Rėmo profilis (mm): 38
Dėklas: ne
Pagrindinė spalva: juoda
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.