Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Skvošo raketė Oliver Pure Six

188,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

156,90 € Sutaupote 17 %
Balansas (mm): head light
Stygų tinklas: 14/18
Svoris (g): 105
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Ši prekė pristatoma nemokamai
Užsakymą išsiųsime per 48h
Turime sandėlyje:
1 vnt.

Oliver Pure Six

PERKANT DAUGIAU:
Kiekis Vieneto kaina
Nuo 2 vnt. 141,40 €
156,90 € Oliver Pure Six
    ST95014
Patirkite puikią kontrolę ir greitį su "Oliver Pure Six" skvošo rakete Pasiekite naujų skvošo...daugiau

Patirkite puikią kontrolę ir greitį su "Oliver Pure Six" skvošo rakete

Pasiekite naujų skvošo žaidimo aukštumų su "Oliver Pure Six" - aukščiausios klasės rakete, sukurta specialiai pažengusiems žaidėjams, mėgstantiems atakuoti. Pagaminta dėl itin mažo svorio ir lengvo galvos balanso, ji suteikia puikų manevringumą, kamuoliuko greitį ir kontrolę.

Idealiai tinka pažengusiems žaidėjams

Dėl kruopščiai suprojektuotų savybių "Oliver Pure Six" raketė optimaliai tinka žaidėjams, kuriems reikia didelės kontrolės ir greičio viso žaidimo metu. Ši raketė ypač tinka agresyviems žaidėjams, ji palaiko jūsų natūralų stilių ir padeda išlaikyti puolimo strategijas, nenusileidžiant kontrolei.

Itin lengva ir manevringa

Vos 105 gramus sverianti "Oliver Pure Six" raketė leidžia laisvai ir greitai judėti po aikštelę. Pasižyminti lengvu galvos balansu, ji pasižymi dideliu švytuoklės greičiu, leidžiančiu atlikti galingus smūgius ir greitus refleksinius voliukus, todėl idealiai tinka žaidėjams, mėgstantiems dominuoti aikštelėje.

Galingi, tikslūs smūgiai

Pagaminta su padidintu "sweetspot" tašku ir pailgintomis stygomis, ji užtikrina nepriekaištingą galią ir sumažina necentruotų smūgių riziką. Patirkite geriausius skvošo įspūdžius - greitus, įnirtingus ir jaudinančius.

Nuostabus našumas ir vibracijos mažinimas su EPLON ir METACARBON

Sukurta iš itin lengvų ir plonų "Eplon" anglies pluoštų ir METACARBON technologijos, ši raketė garantuoja puikų našumą ir vibracijos mažinimą. Dabar galite išgauti didžiulę dinamiką ir kartu išlaikyti optimalų stabilumą.

Pasirūpinkite "Oliver Pure Six" skvošo rakete ir pradėkite nepralenkiamą žaidimą! Atkreipkite dėmesį, kad į komplektą neįeina dangtelis, o raketė yra iš anksto užtempta, rekomenduojamas įtempimo stiprumas - 10-12 kg.

Serijos numeris: ST95014
Dėklas: ne
Stygos: taip
Sudėtis: grafitas
Balansas (mm): head light
Stygų tinklas: 14/18
Svoris (g): 105
Rekomenduojama stygų tempimo jėga (kg): 10-12
Pagrindinė spalva: įvairių spalvų
Technologijos:
METACARBON
EPLON -OLIVER
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.