Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Pagrindinė koto apvija Solinco Replacement Grip (1 vnt.) - white

9,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

6,40 € Sutaupote 29 %
Apvijos lipnumas: drėgna
Apvijos storis (mm): 1,80
Perforavimas: taip
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
variantai:
Pagrindinė koto apvija Solinco Replacement Grip (1 vnt.) - black
Solinco Replacement Grip (1 vnt.) - black
daugiau
Turime sandėlyje:
4+ vnt.

Solinco Replacement Grip (1 vnt.) - white

PERKANT DAUGIAU:
Kiekis Vieneto kaina
Nuo 3 vnt. 5,90 €
6,40 € Solinco Replacement Grip (1 vnt.) - white
    ST64509
"Solinco" atsarginė rankena (1 vnt.) - balta Puikus patogumo ir valdymo derinys "Solinco"...daugiau

"Solinco" atsarginė rankena (1 vnt.) - balta

Puikus patogumo ir valdymo derinys

"Solinco" keičiamoji rankena yra geriausias pasirinkimas žaidėjams, siekiantiems puikių rezultatų aikštelėje. Sukurta iš aukščiausios kokybės medžiagų, ši rankena užtikrina išskirtinį pojūtį, kontrolę ir vibracijos slopinimą, kad žaidimas būtų nepakartojamas.

Inovatyvi drėgmės šalinimo technologija

Ši balta rankena su pažangiomis perforacijomis efektyviai šalina drėgmę, todėl rankos išlieka sausos ir užtikrina tvirtą sukibimą net ir intensyviai žaidžiant. Atsisveikinkite su slidžiomis rankomis ir pasveikinkite su didesniu tikslumu ir stabilumu.

Aukščiausios kokybės amortizacija mažesniam smūgiui

Dėl drėgmės pojūčio "Solinco" keičiamoji rankena pasižymi išskirtine amortizacija, veiksmingai mažinančia smūgį rankoms ir riešams. Tai reiškia didesnį komfortą ir mažesnę traumų riziką, todėl galite susitelkti į žaidimą.

Serijos numeris: ST64509
Apvijų kiekis: 1
Apvijos lipnumas: drėgna
Sudėtis: sintetinis
Pagrindinė spalva: balta
Apvijos storis (mm): 1,80
Perforavimas: taip
Kaip išsirinkti teniso raketės koto apviją?   Tenisas – tai  sporto šaka,...daugiau
Kaip išsirinkti koto apviją?

Kaip išsirinkti teniso raketės koto apviją?

 

Tenisas – tai  sporto šaka, kurioje esminės yra mažiausios detalės. Svarbu, ruošiant teniso raketę žaidimui, pasirūpinti tinkama ir švaria koto apvija. Jas skirstome į pagrindines (basic grip) ir viršutines (overgrip). Pagrindinės apvijos yra ant kiekvienos įsigyjamos teniso raketės. Tai maždaug 2 mm storio apvijos, pagamintos iš plastiko arba odos. Jos atlieka keletą funkcijų: sugeria drėgmę ir suteikia patogumo kontakto su ranka metu. Viršutinės apvijos yra plonos ir siekia maždaug 0,4–0,7 mm storio. Vyniojamos ant pagrindinių apvijų, atsižvelgiant į tenisininko pageidavimus ir pagrindinį apvijos parametrą, kuris žaidėjui yra svarbiausias. Tai gali būti drėgmės sugėrimas, jeigu žaidėjo rankos greitai prakaituoja, arba apvijos lipnumas, jeigu jam svarbus gniaužto tvirtumas. Viršutinės apvijos gali būti kiek sausesnės ar drėgnesnės, o kokias pasirinks žaidėjas priklauso tik nuo jo paties. Apvijos šiek tiek storina raketės rankeną, kas priklauso nuo apvijos storio ir jos vyniojimo metodo bei stiprumo. Be to, jos atlieka higieninę ir, žinoma, estetinę (kai renkamasi pagal spalvą) funkciją. Apvijas būtina keisti, joms praradus savo savybes, atsiradus nešvarumams arba pasireiškus akivaizdiems nusidėvėjimo požymiams.

Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.