Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Teniso kopetėlės Yakimasport Coordination Ladder with Blockade 8m

Paskutinė kaina: 31,40 €
Prekė šiuo metu nepasiekiama
Paskutinė kaina: 31,40 €
Gamintojo kodas: 100141
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Šios prekės neturime
Prekė šiuo metu nepasiekiama
PASIRINKITE JUMS
31,40 € Yakimasport Coordination Ladder with Blockade 8m
    ST74304
Yakimasport Koordinacinės kopėčios su blokada 8 m "Yakimasport" koordinacinės kopėčios su...daugiau

Yakimasport Koordinacinės kopėčios su blokada 8 m

"Yakimasport" koordinacinės kopėčios su blokada yra modernus prietaisas, skirtas greitumui ir vikrumui ugdyti kasdienėje treniruotėje. Šios treniruočių kopėčios, turinčios 16 pritaikomų pakopų, išsidėsčiusių įspūdingame 8 metrų ilgio ruože, suteikia universalumo, kurio reikia treniruočių ir sporto treniruočių sesijoms pagerinti.

Padidinkite savo vikrumą ir greitį

Yakimasport koordinacijos kopėčios yra galinga treniruočių priemonė, padedanti lavinti vikrumą, greitumą, pusiausvyrą ir kūno koordinaciją. Treniruočių su kopėčiomis metu lavinamas ritmas ir laiko suderinamumas yra būtini įgūdžiai bet kuriam sportininkui - nuo futbolo žvaigždžių iki futbolo didvyrių ir ne tik. Tvirta konstrukcija užtikrina, kad kopėčios atlaikys dinamiškus visų formų, dydžių ir disciplinų sportininkų judesius.

Naujoviškas dizainas

Šiose treniruočių kopėčiose yra 16 tvirtų pakopų, kurių kiekvieną galima užfiksuoti, kad žingsnis būtų stabilus ir patikimas, nesvarbu, kokio intensyvumo būtų treniruotė. Šios kopėčios yra 8 metrų ilgio, todėl jose yra pakankamai vietos įvairioms vikrumo ir greičio treniruotėms.

Nešiojama ir patogi

Yakimasport koordinacinės kopėčios patogiai nešiojamos, nes komplekte yra patogus krepšys. Nesvarbu, ar treniruojatės vietiniame parke, namuose, ar lauke, koordinacines kopėčias lengvai pernešite ir sumontuosite per kelias minutes.

Serijos numeris: ST74304
Gamintojo prekės kodas: 100141
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.