Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Pratimų kilimėlis Adidas Fitness Mat - red

Paskutinė kaina: 30,40 €
Prekė šiuo metu nepasiekiama
34,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

Paskutinė kaina: 30,40 € Sutaupote 11 %
Gamintojo kodas: ADMT-11014RD
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Šios prekės neturime
Prekė šiuo metu nepasiekiama
PASIRINKITE JUMS
30,40 € Adidas Fitness Mat - red
    ST74194
"Adidas" fitneso kilimėlis - raudonas: Puikiai tinka jūsų treniruotėms. Ryškios raudonos...daugiau

"Adidas" fitneso kilimėlis - raudonas: Puikiai tinka jūsų treniruotėms.

Ryškios raudonos spalvos "Adidas" fitneso kilimėlis yra puikus pasirinkimas visų rūšių jogos treniruotėms, pilateso užsiėmimams ir kitoms fitneso treniruotėms. Šis fitneso kilimėlis pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, todėl yra ne tik funkcionalus, bet ir patvarus, patogus ir gerai suprojektuotas ilgam naudojimui.

Neprilygstamas patogumas ir patvarumas

Jūsų fitneso kelionė nusipelno kilimėlio, kuris nesukelia kompromisų dėl patogumo ir patvarumo. Mūsų "Adidas" fitneso kilimėlis pasižymi efektyvia grunto izoliacija, kuri suteikia papildomą komforto lygį ir apsaugo jūsų kūną nuo atšiaurių šaltų paviršių, kol mankštinatės. Tvirta kilimėlio konstrukcija užtikrina, kad jis gali atlaikyti griežtą kasdienį naudojimą, todėl tai idealus pasirinkimas fitneso entuziastams.

Optimalūs matmenys visiems jūsų poreikiams

Nesvarbu, ar išsitempiate per jogą, ar atliekate šimtą pilateso pratimų, ar atliekate įprastus pratimus, "Adidas" fitneso kilimėlis suteikia pakankamai erdvės laisvai judėti. 173 cm x 61 cm matmenų ir 7 mm storio kilimėlis užtikrina tinkamą erdvės ir storio balansą, kurio reikia patogiai ir saugiai treniruotei.

Akį traukiantis dizainas

Kas sakė, kad jūsų treniruočių kilimėlis turi būti nuobodus? Mūsų "Adidas" fitneso kilimėlis yra ryškios raudonos spalvos, kuri išsiskiria iš kitų, suteikdama treniruotėms energingo atspalvio. Šiuo unikalaus dizaino kilimėliu galite išsiskirti fitneso pamokoje arba tiesiog pagyvinti savo namų treniruočių erdvę. Apibendrinant galima teigti, kad raudonos spalvos "Adidas" fitneso kilimėlis yra praktiškas, patvarus ir vizualiai patrauklus bet kokios treniruotės priedas. Dėl efektyvios izoliacijos, idealių matmenų ir išskirtinės spalvos tai daugiau nei kilimėlis - tai sporto partneris, padedantis jūsų fitneso kelionėje. Atkreipkite dėmesį: tikroji kilimėlio spalva gali šiek tiek skirtis nuo pavaizduotos paveikslėlyje dėl fotografavimo metu naudoto apšvietimo efekto ir skirtingų monitoriaus nustatymų.

Serijos numeris: ST74194
Pagrindinė spalva: raudona
Gamintojo prekės kodas: ADMT-11014RD
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.