Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Pasipriešinimo gumos Power Band Movo Hard - grey

21,40 €
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 72h
Turime sandėlyje:
4+ vnt.

Power Band Movo Hard - grey

21,40 € Power Band Movo Hard - grey
    ST65797
Atraskite "Power Band Movo Hard" pilkos spalvos juostos galią: jūsų naujas treniruočių pagrindas...daugiau

Atraskite "Power Band Movo Hard" pilkos spalvos juostos galią: jūsų naujas treniruočių pagrindas

Pagerinkite savo teniso treniruočių patirtį naudodami "Power Band Movo Hard" - geriausią įrankį, skirtą jūsų jėgai, lankstumui ir stabilumui didinti. Naudodami šį naujovišką, visapusišką treniruočių įrankį, kiekvieną kartą į kortą galėsite išeiti su geriausiu žaidimu.

Optimizuokite savo sportinius rezultatus

Juosta "Movo Power Band Hard" - tai ne tik dar vienas treniruoklių aksesuaras; tai esminis įrankis, skirtas dinamiškam apšilimui, reabilitacijai ir aktyvinimo pratimams. Dėl šios juostos universalumo galite veikti visas raumenų grupes, o tai labai svarbu tiek tenisininkams, tiek sportuojantiems asmenims.

Stiprinkite visą kūną ir šerdį

Kalbant apie tenisą, neužtenka būti fiziškai pajėgiam; šerdies jėga gali lemti skirtumą tarp pergalės ir pralaimėjimo. Naudodami "Power Band Movo Hard" galite be vargo įtraukti veiksmingas šerdies treniruotes į savo rutiną. Su šia juosta galite patobulinti bet kokius pratimus - nuo treniruočių su kūno svoriu iki HIIT ir net jogos.

Idealus sprendimas kiekvienam

Nesvarbu, ar esate profesionalus sportininkas, ar gyvenate sėdimą gyvenimo būdą, "Power Band Movo Hard" tiks jūsų poreikiams. Ji ne tik veiksminga teniso žaidėjams, bet ir idealiai tinka asmenims, norintiems užsiimti sveikesniais įpročiais. Įtraukite jį į savo treniruočių rutiną ir pajuskite skirtumą.

Geresnis tenisas su "Power Band Movo Hard

Nesitenkinkite "pakankamai gera". Įsigykite įrankį, kuris atitinka jūsų pasiryžimą siekti meistriškumo. Išbandykite "Power Band Movo Hard" - įrankį, skirtą teniso žaidimui ir bendram sportiniam našumui pakelti į kitą lygį.

Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.