Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Teniso kojinės Adidas Cushioned Crew Socks 3P

15,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

12,90 € Sutaupote 14 %
Gamintojo kodas: IC1310
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 72h
12,90 € Adidas Cushioned Crew Socks 3P
    ST92273.1
"Adidas Cushioned Crew Socks 3P" kojinės - juodos/baltos Ženkite į stilių ir komfortą su...daugiau

"Adidas Cushioned Crew Socks 3P" kojinės - juodos/baltos

Ženkite į stilių ir komfortą su "Adidas Cushioned Crew Socks 3P" - juodos/baltos spalvos. Šios kruopščiai suprojektuotos kojinės pasižymi "Adidas" įsipareigojimu siekti aukščiausios kokybės ir madingų tendencijų.

Aukščiausios kokybės prigludimas ir patogumas

Šios kojinės nepriekaištingai priglunda prie kojos, priglunda prie jos ir užtikrina maksimalų komfortą. Pagamintos iš itin minkšto ir patogaus audinio, malonaus odai. Šios kojinės taip pat turi sustiprintas arkų ir pirštų sritis, kurios padidina komforto lygį. Nesvarbu, ar vaikštote, bėgiojate, ar tiesiog ilsitės; šios kojinės puikiai amortizuoja pėdas, kad būtų patogu visą dieną.

Puikus vėdinimas

Adidas Cushioned Crew kojinės sukurtos atsižvelgiant į jūsų maksimalų patogumą. Integruoti ventiliacijos intarpai užtikrina, kad jūsų pėdos išliktų vėsios ir gaivios, nes optimaliai praleidžia orą. Prakaitas ir šiluma efektyviai valdomi, todėl užtikrinamas didžiausias komfortas tiek gatvėje, tiek aikštelėje.

Puikus smūgių slopinimas

Šios kojinės, pasižyminčios aukščiausio lygio amortizacija, sumažina smūgį kojoms ir apsaugo jas nuo galimos žalos fizinės veiklos metu. Puikiai amortizuodamos smūgius, jos palaiko jūsų pėdų sveikatą ir struktūrą, sumažindamos traumų riziką.

Anatomiškai suprojektuotos

Kiekviena šių kojinių pora yra anatomiškai suprojektuota taip, kad būtų pritaikyta pėdai, todėl puikiai tinka. Šis unikalus dizainas padidina funkcionalumą, nes sumažina spaudimo taškus ir apsaugo kojines nuo susigrūdimo, todėl visą dieną išliksite patogūs.

Pakuotėje yra 3 poros kojinių

Jūsų pirkinį sudaro trys poros
Serijos numeris: ST92273.1
kojinės ilgis: kojinės ilgos
Gamintojo prekės kodas: IC1310
Spalva: Baltas, Juodas
Porų kiekis: 3 poros
Sudėtis: 62% bawełna, 36% poliester, 1% elastan, 1% poliamid
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.