Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Nemokamas pristatymas nuo 129 €
Grąžinimas iki 30 dienų
Grąžinimas iki 30 dienų
Virš 17.000 prekių
Virš 17.000 prekių

Teniso rankšluostis Wimbledon London Scene Beach Towel - multicolor

66,00 €

Rekomenduojama mažmeninė kaina

60,40 € Sutaupote 8 %
Gamintojo kodas: 171701761810988880
Pirkite ir taupykite su
Lojalumo Programa
Užsakymą išsiųsime per 48h
Turime sandėlyje:
4+ vnt.

Wimbledon London Scene Beach Towel - multicolor

60,40 € Wimbledon London Scene Beach Towel - multicolor
    ST92170
Vimbldono Londono scenos paplūdimio rankšluostis 2023 - įvairiaspalvis Patirkite užburiantį...daugiau

Vimbldono Londono scenos paplūdimio rankšluostis 2023 - įvairiaspalvis

Patirkite užburiantį Vimbldono, Didžiosios Britanijos teniso centro, žavesį su "Wimbledon London Scene Beach Towel 2023 - Multicolor" paplūdimio rankšluosčiu. Šis rankšluostis ne tik simbolizuoja vieno didžiausių "Grand Slam" turnyrų dvasią, bet ir puikiai vaizduoja ikonišką Londono panoramą. Puikus utilitarinės funkcijos, aukščiausios kokybės ir kūrybiško dizaino derinys - šis gaminys yra išskirtinis "Tennis Zone"!

Išskirtinis Vimbldono dizainas

Šis rankšluostis išsiskiria tuo, kad jame meniškai pavaizduotos Londono įžymybės, integruotas ryškus Vimbldono turnyro logotipas. Dėl ryškaus įvairiaspalvio rašto ir įmantrių detalių šis rankšluostis yra akį traukiantis paplūdimio reikmuo, kuriuo mielai pasipuoštumėte.

Kokybiškas meistriškumas

Šis rankšluostis pagamintas iš 100 % aukštos kokybės 450 gsm medvilnės, todėl jis ne tik gražiai atrodo, bet ir suteikia neprilygstamą komfortą. Jis minkštas, gerai sugeria drėgmę ir greitai džiūsta, todėl yra patikimas jūsų paplūdimio palydovas. Rankšluosčio matmenys - 150x75 cm, pakankamai dideli, kad būtų patogu naudoti.

Patogus kompanionas

Vimbldono Londono scenos paplūdimio rankšluostis tiekiamas su austiniu dėklu, todėl paplūdimio rankšluostį lengva ir stilinga nešiotis su savimi. Šis gerai apgalvotas elementas užtikrina patogumą, tačiau nesumažina stiliaus.

Grand Slam kolekcija

Šis išskirtinis paplūdimio rankšluostis yra mūsų specialios kolekcijos, skirtos "Grand Slam" turnyrui - Vimbldonui, dalis. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, jis žada nepakartojamą komfortą. Kolekcijoje puikiai dera sportiškumas, elegancija ir aukščiausios klasės funkcionalumas, atspindintis prestižinio turnyro, kuriam ji skirta, esmę.

Ženkite į paplūdimį su tikra teniso dvasia su "Wimbledon London Scene Beach Towel 2023 - Multicolor" paplūdimio rankšluosčiu. Jis būtinas visiems teniso gerbėjams ar Londono aistruoliams, šią vasarą ieškantiems unikalaus paplūdimio aksesuaro.

Serijos numeris: ST92170
Gamintojo prekės kodas: 171701761810988880
Pagrindinė spalva: įvairių spalvų
Sudėtis: 100% medvilnė
Dydis (ilgis / plotis), cm: 150/70
Jūs pateikiate užsakymą ES registruotos įmonės vardu, todėl mūsų parduotuvėje kainos Jūsų užsakymui rodomos be PVM. Atlikę užsakymą, kartu su prekėmis gausite sąskaitą-faktūrą su priskaičiuotu 0% PVM.